De beste digitale communicatiestrategie in Limburg, België.

Wat is het belang van een goede digitale communicatie?

Digitale communicatie is in het moderne digitale tijdperk cruciaal voor een onderneming. Hoewel je via offline kanalen nog steeds veel klanten kunt bereiken, moeten hedendaagse ondernemers goed vertegenwoordigd zijn op digitale platforms, zoals Google, sociale media, e-mail en blogs.

Bedrijven kunnen een goed uitgewerkte digitale communicatiestrategie gebruiken om hun online bereik te vergroten, gepersonaliseerde berichten te delen en winstgevende relaties met hun doelgroepen op te bouwen.

Wat houdt een digitale communicatiestrategie in?

Digitale communicatie omvat het volledige communicatieproces met jouw potentiële klanten via online kanalen. Hiermee wordt er gedoeld op het opzetten van webpagina's, het lanceren van sociale-mediacampagnes, het uitsturen van e-mail nieuwsbrieven en het weergeven van digitale advertenties. Een digitale communicatiestrategie vormt de blauwdruk van dit hele proces. Het legt strategisch in kaart hoe en via welke kanalen je digitaal dient te communiceren met klanten om de gewenste doelstellingen te halen.

Hoe Social House jouw digitale marketingstrategie uitbouwt

📈

Doelstellingen bepalen

Of je nu uit bent op branding of sales: ons team zit met je samen om heldere en realistische doelen op te stellen voor jouw digitale marketingcampagne.

🔗

KPI's zetten

We spreken duidelijke en relevante indicators af. Zo kunnen we systematisch richting een bepaald resultaat werken.

🎯

Jouw doelgroep bepalen

Van persona's tot customer journey's: wij analyseren jouw klant tot op het bot en bepalen vervolgens wat jouw ideale doelgroep is.

📱

Digitale mediakanalen selecteren en uitwerken

We bekijken via welke mediakanalen we jouw doelgroep zo goed mogelijk kunnen bereiken, triggeren en converteren.

📊

Analyseren

We installeren analyse-software zoals Google Analytics en Google Search Console om jouw digitale marketingcampagne nauwkeurig te meten.

📂

Rapporteren

Met behulp van Google Data Studio gieten we elk rapport in harde cijfers en duidelijke, verstaanbare taal. Zo ben je tijdens elke stap van de rit up to date met de voortgang van jouw digitale marketingcampagne.