Wij zijn de absolute SEO expert in Limburg, België.

Waarom moet ik aan SEO doen?

SEO staat voor search engine optimization, oftewel zoekmachine-optimalisatie. Met SEO worden er allerlei technische werkzaamheden uitgevoerd die een gunstig effect hebben op jouw positie in de zoekresultaten (zoals Google en Bing). Jouw positie is van groot belang. Maar liefst 91% van surfers kijkt niet verder dan de eerste resultatenpagina op Google. Het is dus essentieel dat je met jouw belangrijkste pagina's hoog terecht komt in de zoekmachines.

Met de juiste SEO-technieken worden jouw belangrijkste webpagina's geoptimaliseerd, waardoor Google en Bing een hoge positie zullen toekennen aan jouw geoptimaliseerde pagina's. Dat resulteert doorgaans in een cruciale vermeerdering van bezoekers, telefoontjes en verkopen.

SEO wordt vaak vergeleken met SEA (Google Ads). Beide diensten hebben namelijk het effect om jouw pagina vanboven te laten verschijnen in de zoekresultaten. Het belangrijke voordeel van SEO:  jouw pagina komt helemaal vanboven in Google, zonder een euro aan advertentiebudget uit te geven. Met SEO kan je dus op een duurzame manier langdurig en kwalitatief verkeer naar jouw website trekken, zonder te hoeven investeren in vluchtige digitale advertenties.

Wat zijn de kenmerken van een goede SEO-campagne?

SEO audit
Jouw website kan kritieke fouten bevatten die jouw positie belemmeren. Door een volledige website-audit uit te voeren en te kijken naar meer dan 200 SEO-factoren, kan ervoor worden gezorgd dat zoekmachines jouw website zo goed mogelijk indexeren en rangschikken.

Zoekwoorden en content creatie
Zoekwoorden vormen de ruggengraat van een SEO-campagne. Dit zijn de exacte woorden en zinnen die jouw potentiële klanten in zoekmachines zullen typen om jouw website te vinden. Onze SEO-consultants graven diep in trefwoord-gegevens, waaronder volume, moeilijkheidsgraad en concurrentiedichtheid. Vervolgens ordenen we de meest aantrekkelijke zoekwoorden in een overzicht voor de SEO-campagne van jouw website. Per zoekwoord schrijven en publiceren we interessante artikels op jouw website die Google vervolgens hoog zal indexeren voor het betreffende zoekwoord.

Backlinks / link-building
Google beloont jouw website-autoriteitsscore wanneer veel andere websites doorlinken naar jouw website. Er zijn doorgaans veel agencies en bureau's die het moeilijk hebben met het opbouwen van een krachtig linkprofiel voor hun klanten. Dat is zeer jammer, want link-building is het krachtigste onderdeel van een SEO-campagne. Met 10 tot 25 kwalitatieve backlinks per maand bouwt ons team snel een hoge autoriteit op voor jouw website.

Concurrentie-analyse
Meten is weten. We duiken in de backoffice van jouw 5 voornaamste Google-concurrenten en spitten ze op SEO-vlak helemaal uit. We bekijken voor welke zoekwoorden ze scoren met hun website, hoe zij hun website-verkeer behalen en welke backlinks ze hebben verzekerd. Door slim om te springen met de gevonden data, steken we jouw concurrenten zoekresultaten snel voorbij.

Hoe Social House de perfecte SEO-campagne voor je uitrolt.

📈

Website SEO audit

Wij controleren jouw website op meer dan 200 punten en laten je zien hoe we deze verbeteringen doorvoeren.

🔗

Backlinks

Dit is een zeer belangrijk onderdeel van een SEO-campagne. Met maandelijks 10 tot 25 kwalitatieve backlinks bouwt ons team snel een hoge autoriteit op voor jouw website.

🔧

Technische optimalisatie

Ons team voert technische verbeteringen door op jouw website die jouw rangschikking ten goede zal komen.

📊

Rapportage

Jouw progressie in de zoekmachine-rankings wordt zorgvuldig bijgehouden en maandelijks gerapporteerd.