Haarscherpe social media marketing op al jouw kanalen.

Waarom zou mijn bedrijf zich moeten bezighouden met social media marketing?

Wist je dat 71% van jouw klanten jouw bedrijf zal aanraden bij vrienden en familie wanneer ze een prettige ervaring met jouw social media hebben gehad? Met een haarscherp social media marketing plan en een strak management ervan kan jouw onderneming nieuwe hoogtes bereiken. Denk aan courante kanalen zoals Instagram, Facebook en Youtube, maar ook aan TikTok, Pinterest en LinkedIn.

Social media kanalen bevatten veel persoonlijke informatie over gebruikers, van leeftijd en geslacht tot hobby's en interesses, maar ook van opleidingen en jobs tot woon- en werklocatie. Betaalde advertentiecampagnes op deze kanalen kunnen dus veel poorten openen voor een waaier aan toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan branding en bereik, maar ook aan online verkoop en het verzamelen van nieuwe sollicitanten.

Bovendien leent sociale media zich perfect voor het organiseren van remarketing-campagnes. Heeft een gebruiker reeds tijd op jouw website doorgebracht, of interesse getoond in jouw product, kan je doelgericht een advertentie laten verschijnen. De reeds geïnteresseerde gebruiker zal dan opnieuw worden getriggerd om toch over te gaan tot een aankoop of bestelling.

Hoe jouw social media marketing in goede handen is bij Social House

📈

Analyse

Wij bekijken jouw doelgroep en bepalen in samenspraak welke social media kanalen relevant zijn om te exploiteren. Vervolgens zetten we realistische en haalbare KPI's, om ze nadien uit het park te slaan!

🔧

Tracking pixels

We stellen de nodige tracking-middelen in om al jouw verkeer te monitoren. Zo kunnen we niet alleen de performance van jouw content volgen, maar ook het gedrag van jouw potentiële klanten.

📸

Content creatie & content planning

Wij zijn meesters in het creëren van aantrekkelijke content, die we vervolgens nauwkeurig inplannen via content-kalenders en advertentiecampagnes.

📊

Rapportage

We volgen jouw progressie op sociale media nauwkeurig op. We evalueren systematisch of we op koers liggen om jouw KPI's te behalen.