Uniek webdesign en web development in Limburg, België.

Waarom is een website belangrijk voor mijn bedrijf?

Of je nu uit bent op verkoop, leads, of slechts een knap uithangbord voor jouw bedrijf... Een goede website is in de huidige digitaliserende wereld eerder een noodzaak dan een luxe. Meer dan 90% van jouw potentiële klanten checkt jouw bedrijf online vooraleer ze beslissen om met jou in zee te gaan. Daarom is het belangrijk om een goede web developer of webdesigner in te schakelen. Indien je uitsluitend vertrouwt op mond-tot-mond en terugkerende klanten, loop je bergen aan onbenutte inkomsten mis.

Wat zijn de kenmerken van een goede website of webshop?

Jouw bedrijfsidentiteit en USP's moeten al na de eerste klik duidelijk zijn voor jouw bezoekers. Daarnaast dient jouw webdesign rekening te houden met een goede 'call to action' die jouw bezoekers activeert om een beslissing te maken. Uiteraard wil je dat jouw bedrijf goed vindbaar is in de zoekresultaten, waardoor minstens een basis-optimalisatie (SEO) jouw website ten goede zal komen. Uiteraard zijn er veel prestatiefactoren waar jouw web developer rekening mee moet houden, zoals de snelheid, laadtijd en gebruiksvriendelijkheid. Last but certainly not least... Een uniek ogend webdesign helpt om jouw bezoekers over de streep te trekken.

Hoe Social House de perfecte website voor je bouwt

📈

Doelstellingen bepalen

Of je nu uit bent op verkoop, leads, of slechts een knap uithangbord voor jouw bedrijf... de doelstellingen worden nauwkeurig neergezet en meegenomen in jouw webdesign.

🔗

USP's stevig verankeren

De sterktes en voordelen van jouw bedrijf worden verankerd in de basisfunderingen van jouw nieuwe website om jouw bezoekers optimaal te overtuigen.

🎯

Call to action

Een goede call to action in jouw webdesign activeert jouw bezoekers om een beslissing te maken die positief is voor jouw bedrijf.

📱

Web development voor alle apparaten

Een Webflow-website geeft veel voordelen op het vlak van web development. Zowel op desktop, tablet als mobiel ziet jouw website er picture-perfect uit.

📊

Basis-optimalisatie voor gunstige zoekresultaten

We geven jouw website een basis-optimalisatie SEO voor een zo hoog mogelijke startnotering in de zoekresultaten. Daarnaast installeren we software zoals Google Analytics en Google Search Console om jouw aantal bezoekers te monitoren.

🔧

Makkelijk en flexibel in onderhoud

Een website van Social House bespaart je een hoop kosten, zowel op het vlak van beheer als onderhoud. Onze Webflow-systemen zijn zelfs makkelijk intern te beheren door een leek.