5 manieren om beter te scoren in zoekresultaten

Jeroen Meertens
29/6/2022

SEO staat voor zoekmachine-optimalisatie. Het is een manier om uw website te verbeteren zodat deze hoger in de zoekresultaten komt te staan. Dit betekent dat wanneer mensen trefwoorden in een zoekbalk typen, uw site bovenaan de lijst verschijnt. Zoekmachines zoals Google en Bing belonen websites die nuttige inhoud bieden. Leer hoe u geweldige inhoud maakt die uw bedrijf helpt groeien.

 

Maak een Over Ons-pagina.

Een 'Over ons'-pagina is een van de eerste dingen die bezoekers zien wanneer ze op uw website terechtkomen. Het zou hen een snel overzicht moeten geven van wie je bent en wat je doet. Voeg links naar uw sociale-mediaprofielen, contactgegevens en andere relevante pagina's op uw site toe.

 

Schrijf unieke koppen.

Zorg ervoor dat elke kop een unieke focus heeft. Als u dezelfde kop op meerdere pagina's gebruikt, behandelen zoekmachines die pagina's als duplicaten.

 

Neem zoekwoorden op in URL's.

Zorg er ook voor dat elke URL relevante zoekwoorden bevat. Dit betekent het gebruik van trefwoorden in de titeltag, beschrijvingstags en zelfs de URL zelf.

 

Schema-opmaak toevoegen.

 Door schema-opmaak toe te voegen, kunnen zoekmachines begrijpen waar elk gedeelte van uw website over gaat. Het is gemakkelijk om schema-opmaak aan elke webpagina toe te voegen met een eenvoudig codefragment.

 

Link naar andere websites.

Als u op zoek bent naar meer manieren om de SEO van uw site te verbeteren, overweeg dan om door te linken naar andere sites. Deze praktijk moedigt bezoekers aan om door te klikken naar een andere site, wat uw positie in de zoekresultaten verbetert.

Naar blog-overzicht
Schrijf je in op de nieuwsbrief en mis niets.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

restaurant

bar

hotel

café

venue

food and drink

...