6 tips over digitale marketing die uw bedrijf op snelheid brengen

Jeroen Meertens
14/6/2022

Digitale marketing is een essentieel onderdeel geworden van de marketingstrategie van elk bedrijf. Het stelt bedrijven in staat klanten op nieuwe manieren te bereiken en biedt bedrijven een platform om in contact te komen met potentiële klanten. Of je nu net begint of al een succesvol bedrijf hebt, er zijn veel manieren om jezelf online te promoten. Ontdek enkele van de beste strategieën om uw merk te laten groeien.

 

Begin met een website

Een website is een van de eerste dingen die mensen zien als ze uw site bezoeken. Als je er nog geen hebt, begin dan met het inhuren van een webdesigner. Je kan alvast snel en goedkoop jouw favoriete domeinnaam aanschaffen.

 

Maak een Google Mijn Bedrijf-pagina

Een Google Mijn Bedrijf-profiel is zeer nuttig wanneer iemand jouw bedrijf opzoekt in de zoekmachines. Vul essentiële gegevens in zoals uw telefoonnummer, e-mailadres en openingsuren. Bovendien kunnen klanten positieve reviews plaatsen die jouw bedrijf 'social proof' geven.

Bouw een e-maillijst op

Zodra u uw website in de lucht heeft, wilt u een e-maillijst maken. Hierdoor kunt u e-mails rechtstreeks naar uw klanten sturen, in plaats van dat ze naar uw website komen. Het is een goed idee om speciaal voor het verzenden van deze berichten een apart e-mailaccount in te stellen.

 

Maak profielen voor sociale media

Je moet er ook voor zorgen dat je sociale media-profielen hebt voor jouw bedrijf. Deze profielen helpen om in contact te komen met andere mensen die dezelfde interesses delen en bieden een plek waar u uw producten en diensten kunt promoten. Begin gerust met een Facebook- en Instagram account voor een goede basis.

Promoot uw merk online

Platforms zoals Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn, YouTube en Google bieden de mogelijkheid om nieuwe klanten te bereiken en relaties op te bouwen met bestaande klanten via betaalde advertenties. Met de juiste strategie kan jouw bedrijf snel en gemakkelijk nieuwe klanten bereiken.

 

Voeg video toe aan uw marketingmix 

Overweeg ook om video aan uw marketingmix toe te voegen. Dit omvat het gebruik van video als onderdeel van uw social media-strategie, het maken van een videoserie of zelfs het maken van een promotievideo.

Naar blog-overzicht
Schrijf je in op de nieuwsbrief en mis niets.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

restaurant

bar

hotel

café

venue

food and drink

...